14 Kasım 2009 Cumartesi

KÜLTİGİN’İN BLOGUNUN İLK YAZISINA YAZDIĞIM VE ONUN SİLDİĞİ ELEŞTİRİM. HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM. BU DA SANA HEDİYEM! REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ.

İlk konu seçimi bence fazla elitist. Zaten yazar olarak bunun farkındasın ve şov yapmaya çalışıyorsun. Önce bu müziği anlamayanları birkaç cümle ile aşağılıyor (Beethoven sağır mıymış? O zaman nasıl yapmış o “şarkıları”?) sonra kendini bu konuda nasıl eğittiğini-bunu öğrenmenin ne zor olduğunu anlatıp antipati topluyorsun.
“İki sene önce bunun için üniversitemin müzik arşivinden birçok kaydı toplayıp güzel kayıtlar dinlemiştim.” Cümlesinde çok kısa aralıklarla iki kez aynı kelimeyi kullanman hiç fonetik değil. Üstelik böyle müzik arşivi olan bir üniversiteye gittiğini gözümüze sokman da yine aynı derecede rüküş.
Sadece birkaç cümle sonra “hönk” gibi kelimeler kullanman, aslında entel-elit-üst düzey olma çabanın ne yaparsan yap Galatasaray Lisesi’ni bitirmediğin için bir yerde elinde patlayacağının kanıtı.
http://sublimationofdecadence.blogspot.com/

1 yorum:

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...