18 Mart 2013 Pazartesi

Sinema Yazarlarından Festival Önerileri


Filmlerim.com sunar:

Bu yıl 30 Mart – 14 Nisan tarihleri arasında 32. İstanbul Film Festivali düzenlenecek. Beyoğlu’nda Atlas, Beyoğlu ve Pera Müzesi Salonu; Nişantaşı’nda City’s, Ortaköy’de Feriye ve Kadıköy’de Rexx sinemalarında gösterilecek 200’ün üstünde filme ek olarak Akbank Sanat, IKSV Salon ve Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi gibi mekanlarda yan etkinlikler düzenlenecek.
 
Sinema yazarları Kerem Akça, Cem Altınsaray, Ali Arıkan, Şenay Aydemir, Senem Aytaç, Janet Barış, Ercan Dalkılıç, Ali Ercivan, Senem Erdine, Murat Emir Eren, Murat Erşahin, Engin Ertan, Talip Ertürk, Selin Gürel, Müjde Işıl, Kaan Karsan, Gülçin Kaya, Serdar Kökçeoğlu, Nil Kural, Kutlukhan Kutlu, Esin Küçüktepepınar, Sevin Okyay, Murat Özer, Kaya Özkaracalar, Olkan Özyurt, Kerem Sanatel, Yeşim Burul Seven, Ali Deniz Şensöz, Uygar Şirin, Alin Taşçıyan, Güzin Tekeş, Seçil Toprak, Eray Yıldız, K.D. Yılmaz ve Fırat Yücel'in yanı sıra benim de katkıda bulunduğum öneri listesini okumak için buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...