20 Temmuz 2012 Cuma

LOCKOUT (2012) by JAMES MATHER - STEPHEN ST. LEGER **

 
Luc Besson’un fikrinden James Mather ve Stephen St. Leger tarafından senaryolaştırılıp filme alınan “Lockout/İsyan” 2079 yılında geçiyor. Dünyanın en tehlikeli beş yüz suçlusunun tutulduğu uzay hapishanesinde çıkan isyanda, o sırada ziyarete gelmiş A.B.D. Başkanının kızı esir alınıyor. Eski CIA ajanı Snow’a Emilie’yi kurtarması karşılığında özgürlük teklif ediliyor.

Guy Pearce, “Lost” dizisinin Shannon Rutherford’u Maggie Grace ve Peter Stormare’in başrolleri paylaştığı film aksiyon tutkunları için.

Filmin eleştirisini TersNinja.com için yazdım. Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (20 Temmuz 2012) başlığı altında okuyabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Cihan Arslantaş
    İsyan filminin en başarılı oyunusu yüz mimikleriyle bakışlarıyla bence Vincent Regan Arkasından Peter Stormare ki bu adam prison Break Dizisinde ki John Abruzzi karakterinde de çok çok iyiydi. Tabi filme başrol oyuncusu Pearce ' inde kariz
    ması eklenince İnsanın iştahı kabarıyor. Ama yinede kurgu ve Senaryo için aynı iştah kabartıcı sözler Söyleyemiycem. Filmi Orta halli yapan oyuncu performansları. Özellikle Vincent Regan ın Mütüş karizma bakışları. İlk kez bir kötü karekteri bu kadar severek izledim.Ve not düşmeden duramıycam Vincent Regan ın 300 Spartalı filminde ki Rolünde de Oğlunu kaybeden generali öyle müthiş canlandırmıştı ki, Gerard Butler ile birlikte filmin yalnızca görsel efektlerden ibaret olmadığını. kanıtlayan oyunculardır.

    YanıtlaSil

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...