24 Mart 2011 Perşembe

2011 MART TÜRKİYE VİZYON FİLMLERİ – 4.HAFTA

Mart ayının son cuması bir yerli, altı yabancı film gösterime çıkıyor.

Haftanın tek Türk filmi “Kaybedenler Kulübü” Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk’un 90’lı yıllarda Kent FM’de sundukları aynı adlı radyo programından yola çıkılarak yazılan, Tolga Örnek’in ikinci kurmaca uzun metrajı. Ufak bir kesime hitap eden yapım, popüler olması imkânsız bir öykü anlatıyor.

“Ben Dört Numara” filminin yapımcısı Michael Bay, yönetmeni D.J. Caruso. Başka söze gerek yok. Ne izleyeceğimiz belli.

“İntikam Yolu” Nicolas Cage’nin para için oynadığı bir başka kötü film. 75 milyon dolar bütçeli model araba fetiş filmi, 3D olarak gösterime çıkıyor.

“Kan Kokusu” incelikle çekilmiş bir yamyamlık filmi. Özellikle ilk yarısının oldukça iyi olduğu söyleniyor Meksika yapımının.

“Vay Anam Vay: Babasının Oğlu” kariyeri artık iyice yerlerde sürünen Martin Lawrence’nin Big Momma karakterini son 10 yılda canlandırdığı üçüncü film.

“Four Lions” radyo kökenli Christopher Morris’in ilk filmi. Sakar intihar bombacılarının trajikomik hikâyesini anlatan BAFTA ödüllü yapım, haftanın tek ilgi çekici yapımı.

“Hayatım Yalan!” Dennis Dugan’ın yönetip Adam Sandler’in oynadığı 6.film. 1969 yapımı “Cactus Flower” filminin bu yeniden çevrimi sadece hayatından iki saat daha kaybetmek isteyenler için.

KAYBEDENLER KULÜBÜ by tolga örnek 25.03
I AM NUMBER FOUR by d.j. caruso 25.03
SOMOS LO QUE HAY – WE ARE WHAT WE ARE by jorge michel grau 25.03
DRIVE ANGRY 3D by patrick lussier 25.03
BIG MOMMAS: LIKE FATHER, LIKE SON by john whitesell 25.03
FOUR LIONS by christopher morris 25.03
JUST GO WITH IT by dennis dugan 25.03

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...