15 Haziran 2010 Salı

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Yaklaşık bir yıl sonra gazetelerin üçüncü sayfasında yer alması muhtemel bir haberi sizinle şimdiden paylaşmak istiyorum.
Hatay Kırıkhanlı 1989 doğumlu genç erkek, aynı yerden genç bir kızı sevmiş. Aşk dolu yaklaşık on yılın ardından genç kız erkeği istemediğine karar vermiş ve aniden gencin bir akrabası ile nişanlanmış. O sırada vatani görevini yapan genç erkek bu duruma telefonla müdahale etse de kızı ikna edememiş. Çıkamadığı kafesten diş bileyen, bütün gün spor salonunda kaslarını şişirip intikam planları yapan genç adam; akrabasının polis okulunu kazandığı haberi ve silahla çektirdiği fotoğraflarla gözdağı verme çabası üzerine uzman çavuşluk sınavlarına girmiş. Tek amacı akrabası gibi ruhsatlı tabanca sahibi olmak olan genç, sınavda başarılı olmuş. Şimdi tek hedefi vatani görevini tamamlayıp yine vatanın ona teslim edeceği tabancayı alarak kızı ve nişanlısını öldürmek. Artık kim akıl verdiyse, namus davasından iki yılda çıkacağını düşünmekte hapisten, aynı zamanda. Bunu hayatında ilk kez birine anlattı. Ve o kişi de blogunda yazdı. Bu çıldırtıcı sorumluluk ve masalsı anlatım da cabası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...