16 Ekim 2009 Cuma

KOLUKISA HASTALIK REHBERİ (GİRİŞ)

Çocuğum neden bu kadar sık bronşit oluyor diye düşünen anne-baba! Çünkü ufaklık bütün gün çorapsız-terliksiz-pantolonsuz ve hatta donsuz halde toz toprak dolu avluda hayvanların arasında suyun içinde oynuyor.
Belim dizim kolum bacağım neden ağrıyor diye merak eden amca! Çünkü az önce her gün olduğu gibi elli kiloluk çuvallardan yüz tane falan kaldırıp indirdin. Aynı şikâyetle gelen teyze, sen de saatlerce dizinin üzerinde inek koyun sağdın.
Penisinden akıntı gelen genç adam! Dün koyun otlatırken yanındaki köpek ve eşekle girdiğin cinsel münasebetin sonucunda çocuğun olmasını beklemiyordun herhalde! Nur topu gibi akıntın oldu.
Ellerim niye çatlıyor diye gelen village-seksüel arkadaşlar! Dün saatlerce eldiven bile kullanmadan topraktan söktüğünüz pancarları hatırladınız mı? Evet, biliyorum içtiğim çayın şekerini sen üretiyorsun ama konumuz bu değil şimdi, neyse tamam hadi at bakalım güzel bir taş.
Serçe parmağının kenarındaki milimikron düzeyindeki soyulmanın geçen yıl başladığını ve hiç ilerlemediğini söyletene kadar akla karayı seçtiğim ilkokul birinci sınıf öğrencisi çirkin kız! Bunun için senin sağlık ocağına gitmene izin veren nöbetçi öğretmenini mi dövsem yoksa seni mi bilmiyorum.
Bunlar elbette olacak. İnsanlar sağlık hizmeti istiyor, bilinç düzeyini de biz artıracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

2023 - Kalan 6 Ay

Temmuz, on beş ay sonra spor salonlarına döndüğüm ve eğer bir kaza bela olmazsa, nasıl öleceğimi de öğrendiğim ay oldu. Bunun getirdiği duyg...